2012. szeptember 30., vasárnap

Eisenstadt / Kismarton

Néhány héttel ezelőtt meghívást kaptam Márkus Barbarától az Eisenstadtban megrendezett magyar napra. Számomra ez nagy lehetőség volt, mert megmutathattam az ékszereimet. Persze nem akartam egyedül menni, ezért megkértem Gabit, hogy tartson velem. Hajnalban indultunk és egy fantasztikus napot töltöttünk Eisenstadtban (félig-meddig családi nap volt). Klassz programok voltak (néptánc, hastánc, élő zene), jó hangulat és kedves, mosolygós emberek :)

Az asztalunk ...



Reggel még hűvös volt, így mindent ami nálam volt felvettem ... aztán rajtam is maradt :)


Gabi szépségei :)



A gyöngyös szimat!!!! :) Ha arra jártok feltétlenül nézzetek be!!! Egy nagyon kedves magyar lányé az üzlet!! Perlenhexerei Nem jöttünk ki üres kézzel ...


Az utca csupa virág és nagyon tiszta ...







Ugye milyen gyönyörűek?



Egy kis üzlet kínálata: vidám manók társasága :)


Barbara énekelt!!! Szuper volt!!! :)


Visszafelé megálltunk még a Fertő-tónál:


Barnus már megint bohóckodik :)


Elég stabil lehet??


Gyűjtöttem szép kavicsokat a fotózáshoz ...



Köszönöm szépen Barbara, hogy ott lehettünk!!! Élményekkel tértünk haza!!! Gabi örülök, hogy velünk tartottatok és remélhetőleg lesz még ilyen napunk!!!!

2012. szeptember 28., péntek

Eisenstadt

Holnap magyar nap lesz Eisenstadtban. Jó programnak ígérkezik ...


2012. szeptember 25., kedd

Mollák

Még a nyáron készültek :)





Minta: deEva

2012. szeptember 17., hétfő

Az ősz jegyében

Szeretem ezt a barna folyamkő ásványt, mert jó kiegészítője a drapp, barna ruháimnak. Meg ha ránézek, melegséget áraszt...





2012. szeptember 10., hétfő

Orsitól és Orsinak

Orsi visszatérésének örömére most már megmutathatom a hónapokkal ezelőtt készült szettet. Nekem nagyon tetszenek a varrott ékszerek, de több okból kifolyólag nem próbáltam ki ezt a technikát és nagyon úgy néz ki, nem is fogom. Mikor felmerült köztünk a csere lehetősége (szerencsére már több is volt), ilyen gyönyörűséget kértem Tőle. Orsi pedig régóta szemezett már a Prága karkötővel és a hozzá illő hatalmas swari golyóval, így kérésére én azokat fűztem meg. Persze tisztában vagyok azzal, hogy az én ékszereim meg se közelítik az Ő szépséges munkáit, de örömmel és sok szeretettel készítettem. Remélem sikerült olyan örömöt szereznem vele, mint amilyet Ő szerzett nekem.
Sajnos a fotók nem a legjobbak, pedig nagyon sokat csináltam, de a swarik annyira csillogtak, hogy lehetetlenség volt jobb képet készíteni.
Orsi!! Nagyon szépen köszönöm!!!

Orsitól


Orsinak




Minta: Dia

2012. szeptember 9., vasárnap

Írisz zöld

Megszerettem ... Még mindig nem volt zökkenőmentes a fűzése, de már jobban kiigazodtam. :)




Minta: Rollendes Attelier (most már a kiszenvedett prototípusról fűztem)

2012. szeptember 2., vasárnap

Viharos szerelem ...

Mert ugye mondanom se kell, hogy amint megláttam, első látásra beleszerettem ebbe a szív medálba ... aztán ahogy próbáltam meghódítani, nagyon sokszor elvágtam a kezdődő kapcsolatunkat :) Szebbnél szebb szíveket láttam, csak valamiért nekem nem akart összejönni. Végül segítség érkezett: köszönöm Békata és nagyon köszi Gabi!! Most végre már az enyém!!!!!! És nem adom oda senkinek!!!!!
Gondolom mindenki érti miért :-)




Minta: Rollendes Attelier (de képről fűztem)