2008. december 21., vasárnap

Bemutatkozás 7 pontban...

Új játék indult a gyöngyfűzők között és Ági mama kinézett magának. Feladatom, hogy hét dolgot írjak le magamról. Bevallom nagyon nehéz, de azért próba szerencse lássuk mire jutok...

1. Skorpió vagyok (szerintem ezzel mindent elárultam). Felruházva a jegy minden leírt tulajdonságával: lobbanékony, makacs, önfejű és még sorolhatnám (ezek a rosszak), viszont kitartó, mert addig nem nyugszom, amíg nem sikerül valamit megtanulnom, élérnem.

2. Az első helyen áll a családom! Szerencsémre csodálatos társat találtam, akivel már hosszú évek óta nyugalomban, szeretetben, békességben élek és elviseli minden aktuális hobbimat. Két fiú szüleiként mondhatom igen edzettek vagyunk! A nagyobbik minden nap a kamaszkora gyönyörűségeivel ajándékoz meg minket, a kicsi pedig veszélyt nem ismerve teszi változatossá az életünket.

3. Hazánk legnagyobb könyvtárában dolgozom. (Ebben csak az az érdekes, hogy mindig azt mondtam: "minden leszek, csak könyvtáros soha!") Ha ezt elolvassák a kollégáim...

4. Gyöngyök: betegség, mánia, szenvedély... Az étkező a törzshelyem, így ott enni igen kockázatos és életveszélyes.

5. Szeretem az állatokat: van egy fiatal németjuhász kutyánk, (Alex) szorgalmas, kitartó kertész, egy macskánk (Luxor) az alvás nagy művésze. Nagyobbik fiam pedig tavaly meglepett egy tengerimalaccal (nagyon örültem, mert mivel én kaptam: takaríthatom) és egy nagy akvárium.

6. Amit szeretek a gyöngyfűzésen kívül: a barátaimat, a természetet (olyan helyen lakom, ahol egy lépés az erdő, így télen-nyáron nagyokat kirándulunk), kerékpározni, úszni, beszélgetni és sokat nevetni.

7. Amit nem szeretek: a tömeget, az értetlenséget, a gonoszságot, a pletykát, az unatkozókat (mert azt nem ismerem), az önsajnálókat: mert mindig van kiút és talpra kell állni.

"Az élet leckék sorozata,
melyeket át kell élnünk,
hogy megértsük őket."
(Helen Keller)

A szabályok :
-Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
-Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
-Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.
-Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy ki lettek pécézve.

Ismételten nehéz helyzetbe kerültem, mert szerintem már mindenkinek beírták a nevét, de azért a kedvenceimet, akikről szívesen megtudnék néhány dolgot azért leírom.

1 megjegyzés:

Ági mama írta...

Andrea! nagyon örülök, hogy kicsit többet megtudhattam rólad, s annak pláne örülök, hogy így gondolkodsz!