2012. augusztus 31., péntek

Nagy meglepetés!!!!

Pont a legjobbkor jött, mert mostanában egy kicsit elbizonytalanodtam. Sokszor gondoltam arra, hogy érdemes-e tovább fűzni? Van-e még igény a munkáimra, nem unalmas-e még? Azért is, mert én nem vágok bele a mostani új technikákba ( sujtás, varrás: persze nagyon tetszenek), csak a megszokott jól bevált és persze kedvenc mintáimat fűzöm?
Köszönöm a Beads Perles-nek, hogy újra megmutatták az oldalamat, nekem ez nagyon sokat jelent!!!
2008. augusztusában kezdtem el vezetni a blogot, sok év telt el azóta. Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni, hogy megnézik az oldalamat, ismerik, szeretik a munkáimat és írnak egy-két kedves mondatot!! Köszönöm a barátságokat, a rengeteg segítséget, biztatást! :)

Köszönöm, hogy Veletek lehetek és remélem sok szépséget fogok még fűzni!!!

Beads Perles

BEADS PERLES Y LAS GYÖNGY DE NUEVO

Seguimos en Hungría, ¡¡marchando una ración de colorido y creatividad!!

BANDREA GYÖNGY
Entrevista a Bandrea Gyöngy.
De nombre Andrea, librera de profesión y una artista consumada.


7 megjegyzés:

Riella írta...

Szia Andika!
Sok szeretettel gratulálok!
Megérdemelted.

LUJZA Gyöngyei írta...

Andrea! Abba ne hagyd a fűzést! :) Én nagyon szeretem a munkáidat, és szerintem nincs abban semmi baj, ha az ember a kedvenc mintáit fűzi. Szerintem mindenki eljut ebbe az "állapotba" néha-néha. Én pl. az elmúlt egy évben csak magamnak fűzök, meg esetleg ajándékba 1-2 embernek. Ugyan szeretem az elismerést, de "favágó" munkának tartom újra meg újra megfűzni egy-egy ékszert ugyanabban a színben... Szóval csak így tovább, mert biztosan Te is örömöd leled a fűzésben, legalábbis kényszeredetten biztosan nem lehet ilyen szépségeket alkotni! :)

Irén írta...

Gratulálok! Mindig kellemes élmény nézelődni Nálad! Nagyon tetszenek a finom, visszafogott, elegáns munkáid.

Berjo írta...

Csak örömteli fűzéssel jöhetnek ki a kezed alól ezek a szép ékszerek, és amíg kedvedet leled benne, addig miért ne csinálnád. Gratulálok!!!

Valéria írta...

Kedves Andrea!

Abba ne hagyd!!! Nagy tisztelőd vagyok, minden héten benézek Hozzád és gyönyörködöm! Nagyon tetszenek a munkáid, és mindig inspirálnak is! Gratulálok az elismeréshez!

Sturo írta...

Ismeretlenül is kérlek, hogy ne is gondolj arra, hogy abbahagyod! Se a fűzést, se a bloggolást!! Mindig szívesen nézelődök nálad, csodálom a színeidet, a harmóniát!!
Jutka

Sviro (Ildi) írta...

Nagyon szeretem a munkáid, inspiráló mind. Remélem, sokáig csodálhatom még az alkotásaid.